Saturday, May 18, 2024

JBL Endurance Peak 3 – Kufje të vërteta aktive me valë të papërshkueshëm nga uji

Nëse jeni dikush që pëlqen të dëgjojë muzikë gjatë stërvitjeve, atëherë duhet të konsideroni patjetër t’i blini vetes një palë kufje të vërteta pa tel të papërshkueshëm nga uji. Duke marrë një palë kufje me valë të papërshkueshëm nga uji, mund të shijoni me siguri meloditë tuaja gjatë vrapimit ose stërvitjes jashtë, edhe nëse bie shi, dhe gjithashtu mund të stërviteni sa më shumë që të mundeni pa u shqetësuar ndonjëherë për djersitjen. Tani, kur zgjidhni një palë kufje të vërteta pa tel të papërshkueshëm nga uji për stërvitje dhe/ose për një mënyrë jetese më aktive, do të dëshironi të shkoni me një palë kufje kufjesh që jo vetëm kanë një dizajn të vërtetë ergonomik, por gjithashtu kanë një bateri të qëndrueshme jetë në mënyrë që t’i përdorni ato për periudha të gjata kohore pa pasur nevojë të shqetësoheni për mbarimin e baterisë së tyre gjatë një aktiviteti ose një seance stërvitjeje. Kufjet JBL Endurance Peak 3 mund t’ju ofrojnë lehtësisht të gjitha këto, së bashku me shumë funksione të tjera të cilësisë së jetës.

JBL Endurance Peak 3 janë kufje të vërteta aktive me valë që kanë një dizajn ergonomik Powerhook dhe vlerësim IP68 të papërshkueshëm nga uji, një cilësi të jashtëzakonshme tingulli me bas të pasur që mundësohet nga JBL Pure Bass Sound, plus një modalitet transparence të vetëdijshëm për ambientin, mbështetje për thirrjet zanore me një TalkThru funksion, një funksion VoiceAware për kontrollin e hyrjes së mikrofonit të kufjeve, kontrollet e integruara me prekje, një funksion i fikjes automatike, së bashku me lidhjen Bluetooth 5.2, cilësimet e personalizueshme të zërit dhe cilësimet e kontrollit nëpërmjet aplikacionit të kufjeve JBL, bateri 10 orë me një karikim të vetëm , 10 minuta karikim me shpejtësi për 1 orë bateri dhe deri në 50 orë jetëgjatësi baterie në total.

Të krijuara posaçërisht për sporte dhe një mënyrë jetese aktive, këto kufje të vërteta aktive me valë janë perfekte për të dëgjuar muzikë gjatë çdo lloj aktiviteti fizik, pasi ato mund të përballojnë sesionet më të djersitura të palestrës dhe shtigjet më të pluhurosura në natyrë, dhe gjithashtu kanë një tingull vërtet me cilësi të lartë. riprodhim, të gjitha duke ju ofruar kontrolle të thjeshta me prekje për konfigurim të lehtë, plus një jetëgjatësi shumë të gjatë baterie që mund t’ju zgjasë për pothuajse 2 ditë të tëra.

Tani, le t’i hedhim një vështrim më të detajuar JBL Endurance Peak 3 dhe të shikojmë gjithçka që këto kufje të vërteta aktive me valë kanë për t’ju ofruar.

DIZAJNI DHE SPECS

Duke filluar me dimensionet e kufjeve, JBL Endurance Peak 3 vjen me një madhësi mjaft kompakte, me çdo kufje me përmasa vetëm 1,60 inç të gjatë, 1,16 inç të gjerë dhe 2,04 inç të gjatë (40,65 x 29,34 x 51,92 mm), dhe ato janë gjithashtu mjaft i lehtë, pasi çdo kufje peshon vetëm 0,9 oz. (25,51 g).

JBL Endurance Peak 3
JBL Endurance Peak 3 – Dimensionet

Përveç transportueshmërisë së tyre, këto kufje të vërteta aktive me valë kanë gjithashtu një dizajn unik ergonomik Powerhook, pasi çdo kufje vjen e pajisur me një përforcues të përkulshëm të grepit të veshit TwistLock që mund të përkulet lehtësisht dhe ta rregullojë plotësisht në veshët e secilit përdorues në mënyrë që të ketë kufjet i përshtaten çdo përdoruesi individual si në mënyrë të rehatshme ashtu edhe të sigurt.

Dizajn unik ergonomik Powerhook për një përshtatje të rehatshme dhe vërtet të sigurt

Dizajni ergonomik Powerhook i kufjeve siguron përfundimisht që ato të mos bien kurrë nga veshët e përdoruesit, edhe gjatë aktiviteteve intensive dhe/ose sporteve.

Ende në temën e veshjes së kufjeve JBL Endurance Peak 3 dhe nivelit të përgjithshëm të rehatisë së përdoruesit gjatë përdorimit të tyre, vlen të përmendet gjithashtu se këto kufje vijnë së bashku me gjithsej tre (x3) grupe kufjesh të ndashme silikoni të madhësive të ndryshme (S , M dhe L) të përfshira në paketën e tyre, duke lejuar kështu përdoruesit të zgjedhin madhësinë e veshit me të cilën janë më të kënaqur.

Sa i përket pamjes së përgjithshme të kufjeve, JBL Endurance Peak 3 gjithashtu ka një dizajn modern dhe diskret, pasi guaska e tyre e jashtme vjen në një ngjyrë të zezë Matte solide (e disponueshme edhe në të bardhë të sheshtë) që jo vetëm u jep kufjeve një pamje elegante dhe minimaliste. por gjithashtu i lejon ata të shkojnë në mënyrë të përkryer me çdo lloj veshjeje.

Për më tepër, këto kufje kanë një konstruksion mjaft të qëndrueshëm dhe madje janë vlerësuar të kenë një vlerësim IP68 të papërshkueshëm nga uji, që do të thotë se ato janë vlerësuar të jenë të afta të përballojnë zhytjen nën ujë në thellësi deri në 1,5 m të freskëta ose edhe ujë me kripë deri në 30 minuta.

Vlerësuar për të patur një vlerësim IP68 të papërshkueshëm nga uji

Së fundi, kufjet vijnë së bashku me një kufje të dedikuar karikimi me valë, e cila, ngjashëm me kufjet, është gjithashtu disi kompakte, me përmasa vetëm 2,28 inç të gjatë, 1,40 inç të gjerë dhe 3,58 inç të gjatë (57,94 x 35,57 x 90,93 mm), dhe gjithashtu mjaft e lehtë, me peshë vetëm 2,7 oz. (76,54 g).

Kufja e kufjes vjen gjithashtu në të njëjtën ngjyrë të zezë matte të hijshme (ose të bardhë, nëse zgjidhni atë model ngjyre), dhe gjithashtu përmban një ndërtim mjaft të qëndrueshëm.

SPECS AUDIO DHE CILËSIA AUDIO

Kalimi te specifikimet e audios dhe cilësia e audios së kufjeve. Për të riprodhuar cilësinë e tyre të jashtëzakonshme të tingullit, secila prej këtyre kufjeve vjen e pajisur me një drejtues tingulli dinamik 10 mm, i cili mundësohet nga teknologjia JBL Pure Bass Sound.

E pajisur me drejtues tingulli dinamik 10 mm

Thënë kështu, ju mund të prisni që kufjet JBL Endurance Peak 3 të japin një tingull mahnitës, të pastër kristal dhe me cilësi të lartë, i shoqëruar nga një bas i pasur dhe i mprehtë, në të cilin do të mund të vëreni lehtësisht trefishin (e lartë tingujt e frekuencës), tingujt e mesëm (tingujt me frekuencë të mesme), dhe gjithashtu tingujt e ulët / bas (tingujt me frekuencë të ulët).

Drejtuesit dinamikë 10 mm të kufjeve vlerësohen të kenë një ndjeshmëri zëri prej 102 dB SPL (në 1kHz / 1mW (dB)), një diapazon të reagimit dinamik të frekuencës që varion midis 20 Hz dhe 20 kHz dhe një rezistencë tingulli prej 16Ω (ohms) .

Së fundi, vini re se çdo kufje është e integruar gjithashtu me mikrofona të integruar me formimin e rrezeve të dyfishta (x2) që i lejon ata të përdoren për thirrje zanore pa duar me një cilësi regjistrimi zëri të pastër kristal.

Karakteristikat e dukshme të audios

Modaliteti i transparencës me vetëdije mjedisore

Përveç cilësisë së tyre të jashtëzakonshme të tingullit dhe mbështetjes së tyre për thirrjet zanore, JBL Endurance Peak 3 përmban gjithashtu një modalitet të transparencës së vetëdijshme për ambientin që lejon që tingujt nga mjedisi rreth jush të dëgjohen qartë (si trafiku përreth, këmbësorët e tjerë, njerëzit me të cilët flasin ju, etj.), duke ju lejuar përfundimisht të qëndroni të vetëdijshëm për rrethinën tuaj pa pasur nevojë të hiqni kufjet.

Funksioni TalkThru për thirrjet zanore

Përveç kësaj, kufjet mburren gjithashtu me një funksion TalkThru që mund të aktivizohet gjatë telefonatave zanore për të siguruar përfundimisht që zëri juaj dhe zëri i njerëzve të tjerë që telefononi mund të dëgjohen siç duhet, edhe nëse jeni duke vrapuar jashtë, në palestër, ose në një zonë të mbushur me njerëz.

Funksioni i hyrjes së mikrofonit VoiceAware

Së fundi, kufjet kanë gjithashtu një funksion VoiceAware që përdoret për të kontrolluar hyrjen e mikrofonit të kufjeve, që do të thotë se një përdorues mund të rregullojë se sa nga zëri i tij dëgjohet duke kontrolluar sasinë e hyrjes së mikrofonit që dërgohet përsëri në kufje.

NDËRFAQJA DHE KONTROLLET E NDËRTUARA ME PREK

Më pas, për sa i përket kontrollit të funksionaliteteve të ndryshme të kufjeve, JBL Endurance Peak 3 integron gjithashtu kontrollet e integruara me prekje, të cilat mund të kryhen duke prekur panelet e tyre me prekje kapacitative, të cilat ndodhen në anën e jashtme të secilës kufje.

I integruar me kontrollet e integruara me prekje

Kryerja e një trokitjeje të vetme në kufjen e majtë kalon ndërmjet modalitetit të transparencës së ndërgjegjshëm për ambientin dhe modalitetit TalkThru, ndërsa kryerja e një trokitjeje të vetme në kufjen e djathtë i lejon përdoruesit të luajnë/Puzë kolonën zanore aktuale.

Kryerja e dy prekjeve në secilën kufje ju lejon të kaloni në kolonën tjetër zanore, ndërsa kryerja e tre prekjeve në secilën kufje do t’ju lejojë të ktheheni në kolonën zanore të mëparshme.

Përdoruesit mund të personalizojnë kontrollet me prekje të kufjeve deri në një shkallë në aplikacionin JBL Headphones.

Si një shënim i rëndësishëm për t’u marrë në konsideratë, dijeni se Endurance Peak 3 nuk vjen me kontrollet e tyre të prekjes së volumit të konfiguruara si parazgjedhje, që do të thotë se do të duhet të kaloni konfigurimin fillestar në Aplikacionin e kufjeve JBL, në të cilin do të paraqiteni me një konfigurim të plotë të kontrollit me prekje për kufjet, ku mund të konfiguroni kontrollet e volumit për njërën (ose të dyja) kufjet sipas preferencave tuaja personale.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, dijeni se JBL Endurance Peak 3 ka gjithashtu një funksion të fikjes automatike, që do të thotë se sa herë që i hiqni, kufjet do të fikin automatikisht fuqinë e tyre.

LIDHJE

Për të vendosur lidhjen e tyre me valë, këto kufje përdorin lidhjen Bluetooth 5.2, për të cilën kufjet kanë mbështetje për profilet Bluetooth A2DP V1.3, AVRCP V1.6 dhe HFP V1.7.

Vini re se kufjet mbështesin një distancë maksimale me valë deri në 32,80 këmbë (10 metra).

BATERIA DHE JETËZGJATJA E BATERISË

Së fundi, kur bëhet fjalë për jetëgjatësinë e baterisë së kufjeve, dijeni se vetë kufjet mund t’ju ofrojnë deri në 10 orë bateri me një karikim të vetëm për të dëgjuar muzikë, ose deri në 5,5 orë jetëgjatësi baterie për kryerjen e thirrjeve zanore.

Për më tepër, kufjet e dedikuara për karikim me valë mund t’u ofrojnë përdoruesve 4 karikim shtesë të plotë të baterisë (që do të thotë 40 orë jetëgjatësi shtesë) për JBL Endurance Peak 3, i cili në fund llogaritet për një maksimum prej 50 orësh. jetëgjatësia e baterisë në total.

Për të rimbushur kufjet e kufjeve dhe kufjet e tyre të karikimit, gjithçka që duhet të bëni është t’i vendosni kufjet në foletë përkatëse të karikimit të kufjeve të tyre të karikimit dhe më pas të lidhni portën e karikimit USB-C të kufjes së tyre të karikimit me kabllon e karikimit USB-C të përfshirë.

Të dy kufjet dhe kufjet e tyre të karikimit kërkojnë saktësisht 2 orë për t’u rimbushur nga 0% në 100% të baterisë.

Më e mira nga të gjitha, kufjet kanë gjithashtu funksionin e karikimit të shpejtësisë prej 10 minutash, që do të thotë se duke i vendosur brenda kutisë së karikimit për vetëm 10 minuta, kufjet do të rikarikohen shpejt me 1 orë jetëgjatësi baterie.

APLIKACIONI SMARTPHONE COMPANION – Aplikacioni i kufjeve JBL

Përdoruesit mund të shkarkojnë gjithashtu aplikacionin JBL Headphones (i disponueshëm falas për pajisjet iOS dhe Android) për të konfiguruar cilësimet e zërit dhe cilësimet e kontrollit të kufjeve.

Aplikacioni i kufjeve JBL
Aplikacioni i kufjeve JBL

Nëpërmjet aplikacionit JBL Headphones, përdoruesve u ofrohen cilësimet e personalizueshme të zërit nëpërmjet një EQ të integruar brenda aplikacionit, si dhe cilësimet e personalizueshme të kontrollit për kontrollet me prekje të JBL Endurance Peak 3, të cilat mund të konfigurohen pa probleme si për kufjet e majta ashtu edhe për ato të djathta.

MENDIMET PËRFUNDIMTARE

JBL Endurance Peak 3 janë kufje të vërteta aktive me valë që kanë një dizajn ergonomik Powerhook dhe vlerësim IP68 të papërshkueshëm nga uji, një cilësi të jashtëzakonshme tingulli me bas të pasur që mundësohet nga JBL Pure Bass Sound, plus një modalitet transparence të vetëdijshëm për ambientin, mbështetje për thirrjet zanore me një TalkThru funksion, një funksion VoiceAware për kontrollin e hyrjes së mikrofonit të kufjeve, kontrollet e integruara me prekje, një funksion i fikjes automatike, së bashku me lidhjen Bluetooth 5.2, cilësimet e personalizueshme të zërit dhe cilësimet e kontrollit nëpërmjet aplikacionit të kufjeve JBL, bateri 10 orë me një karikim të vetëm , 10 minuta karikim me shpejtësi për 1 orë bateri dhe deri në 50 orë jetëgjatësi baterie në total.

JBL Endurance Peak 3
JBL Endurance Peak 3

Në përgjithësi, këto kufje të vërteta me valë janë fantastike për ata që kënaqen duke dëgjuar muzikë gjatë stërvitjes, si dhe për këdo që udhëheq një mënyrë jetese aktive në baza ditore dhe dëshiron të jetë në gjendje të dëgjojë meloditë e tyre të preferuara ndërsa janë në punë. shkoni apo edhe gjatë eksplorimit të jashtëm.

Siç u përmend më parë, JBL Endurance Peak 3 aktualisht është në dispozicion në dy (x2) modele me ngjyra të ndryshme: E zezë dhe e bardhë.

Nëse jeni të interesuar të blini këto kufje, dijeni se çdo palë kushton vetëm 99,95 dollarë. Ju mund t’i porosisni tuajat në internet tani, ose drejtpërdrejt nga faqja zyrtare e blerjeve të JBL, ose në vend të kësaj, mund t’i merrni ato nga Amazon, nëse dëshironi.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

HomeSportsJBL Endurance Peak 3 – Kufje të vërteta aktive me valë të...

Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film