Monday, May 20, 2024

Kamado Joe Konnected Joe – Grilë dixhitale me qymyr druri e aktivizuar me aplikacion

Gjatë verës, nuk ka asgjë si të piqni në skarë dhe të bëni barbekju në oborrin e shtëpisë tuaj dhe të shijoni disa biftekë me lëng, hamburgera dhe hotdogs të pjekur në përsosmëri me familjen dhe miqtë. Tani, nëse jeni dikush që ju pëlqen të keni kontroll të plotë të gatimit tuaj në mënyrë që të mos jeni të detyruar të qëndroni mbi skarë, atëherë duhet të mendoni të investoni në një skarë të zgjuar. Ndryshe nga skarat tradicionale, shumica e grilave inteligjente integrojnë kontrolle të integruara të temperaturës për të rregulluar pa probleme cilësimet e tyre të temperaturës, që do të thotë se nuk do t’ju duhet të shqetësoheni kurrë nëse produktet tuaja të mishit do të piqen paksa ose të zihen shumë. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një skarë të re inteligjente për oborrin e shtëpisë tuaj, atëherë hidhini një sy Kamado Joe Konnected Joe.

Kamado Joe Konnected Joe është një skarë dixhitale me qymyr dhe duhanpirëse e aktivizuar me aplikacione inteligjente, e cila përmban një skarë qeramike rrethore 18 inç me hapësirë ​​gatimi 250 inç katror, ​​një sistem gatimi me 2 nivele për gatimin e ushqimeve të ndryshme në temperatura të ndryshme. një element ngrohës i integruar që ndez shpejt qymyrin tuaj nëpërmjet një butoni automatik të ndezjes së zjarrit, një ventilimi i sipërm i kullës së kontrollit që ndihmon në kontrollimin e rrjedhës së ajrit, një sistem ventilator kontrolli të kontrolluar në mënyrë dixhitale që ofron një gamë të gjerë temperaturash nga 225°F deri në 700°F , një sondë mishi e integruar për monitorimin e saktë të temperaturës së gatimit të ushqimit tuaj dhe një tabelë kontrolli dixhital që mburret me kontrolle dixhitale të integruara për rregullimin e saktë të temperaturës, një grafik dixhital të temperaturës 24 orëshe, sinjalizime njoftimesh, mënyra të shumta gatimi dhe me saktësi monitoron deri në 3 sonda mishi në të njëjtën kohë, plus lidhjen Wi-Fi, si dhe kontrollet brenda aplikacionit nëpërmjet aplikacionit Kamado Joe, nga i cili përdoruesit mund të vendosin dhe rregullojnë temperaturën dhe kohën e gatimit, të monitorojnë deri në 3 sonda mishi, të shohin ushqimin e tyre përparimin e gatimit dhe kërkoni receta.

Me këtë skarë dixhitale inteligjente me qymyr dhe duhanpirës, ​​ju mund të arrini lehtësisht pirje të ulët dhe të ngadaltë të duhanit, zierje me nxehtësi të lartë ose çdo stil tjetër pjekjeje ose pjekjeje në skarë në mes.

Tani, në rast se nuk jeni ende të bindur, shikoni rishikimin tonë të detajuar të Kamado Joe Konnected Joe, ku ne kemi një vështrim më të afërt në çdo veçori dhe funksionalitet që kjo skarë dixhitale e zgjuar me qymyr dhe duhanpirës duhet t’ju ofrojë.

DIZAJNI DHE SPECS

Duke filluar me madhësinë e skarës, vini re se kjo skarë dhe duhanpirëse ka një formë të hijshme dhe kompakte, me përmasa saktësisht 47 inç të gjerë me 48 inç të gjatë (119,38 x 121,92 cm), ndërkohë që ka një peshë të madhe, pasi peshon saktësisht 216 lbs . (97,97 kg).

Kamado Joe e lidhur Joe
Shoku Joe Connected Joe – Dimensionet

Pavarësisht peshës së saj të madhe, njësia është ende e pajisur me një grup me katër rrota mbyllëse të qëndrueshme (x4) të integruara në fund të kornizës së karrocës së saj prej çeliku, gjë që e bën transportimin e saj relativisht të lehtë.

Pastaj, në lidhje me dizajnin e tij, Konnected Joe ka një dizajn vërtet të lezetshëm dhe shumë modern, i cili i jep një pamje të rregullt dhe elegante.

Dizajn modern dhe elegant

Për më tepër, kjo skarë dhe duhanpirëse ka gjithashtu një konstruksion jashtëzakonisht të qëndrueshëm, pasi trupi i saj është i ndërtuar nga çeliku i veshur me pluhur të rëndë.

Konstruksion i qëndrueshëm prej çeliku i veshur me pluhur të rëndë

Duke kaluar te komponentët e tij të ndryshëm. Për zonën e tij të gatimit, Konnected Joe vjen i pajisur me një skarë rrethore qeramike me diametër 18 inç, e cila ju siguron një hapësirë ​​gatimi prej 250 inç katror, ​​e cila është e mjaftueshme për të gatuar afërsisht 13 hamburgera, 4 pula të plota ose 2 vithet e derrit.

Kamado Joe e lidhur Joe
Grilë rrethore qeramike 18 inç me hapësirë ​​gatimi 250 inç katror dhe sistem gatimi me 2 nivele

Për më tepër është se grila rrethore prej 18 inçësh qeramike e Konnected Joe është projektuar me zgjuarsi për të patur një sistem novator gatimi me 2 nivele Divide & Conquer, i cili lejon që grila e saj të ndahet në dy gjysma që mund të vendosen si të instaluara dy hapësira të veçanta gatimi. në lartësi të ndryshme për gatimin e ushqimeve të ndryshme në temperatura të ndryshme në të njëjtën kohë.

Jo vetëm kaq, por skara e saj rrethore prej 18 inçësh prej qeramike integron gjithashtu një grup dorezash ngritëse, të cilat lejojnë një ngarkim dhe shkarkim të lehtë dhe të sigurt të skarës së saj qeramike.

Për më tepër, Konnected Joe integron gjithashtu një grup raftesh anësor që ofrojnë hapësirë ​​shtesë për të vendosur në mënyrë të sigurt çdo lloj ushqimi mbi to para dhe pas gatimit.

Kur bëhet fjalë për metodën e tij të gatimit, dijeni se kjo është një skarë elektrike dhe duhanpirëse, që do të thotë se metoda e ngrohjes që përdoret për të gjeneruar flakët e saj për të ndezur qymyrin tuaj është me energji elektrike.

Thënë kështu, për ndezjen e flakëve të tij, Konnected Joe vjen i pajisur me një element ngrohës të integruar, i cili mund të ndizet lehtësisht duke shtypur një buton Automatic Fire Starter në mënyrë që të ndezë shpejt qymyrin tuaj.

Kjo lejon që flakët e gatimit të skarës të jenë mjaft të nxehta që të filloni të gatuani ushqim në më pak se 15 minuta.

Duke folur për qymyr druri, dijeni se sasia maksimale e qymyrit që mund të mbajë Konnected Joe është rreth 6 lbs. (2.7 kg), por jo më shumë se kaq. Thënë kështu, mos harroni të mos e mbushni kurrë grilën e saj me qymyr, pasi kjo në fund mund të shkaktojë dëme në shumë komponentë të njësisë dhe gjithashtu mund t’ju shkaktojë lëndime serioze.

Përveç kësaj, ekziston edhe një ventilim i sipërm i kullës së kontrollit që i ndihmon përdoruesit të kontrollojnë me saktësi temperaturën dhe rrjedhën e ajrit brenda kupolës së gatimit të skarës sa herë që e hapin ose e mbyllin.

Kontrol Tower Fent lart dhe termometër i integruar i nivelit të lartë

I integruar direkt nën ventilimin e tij të sipërm të kullës së kontrollit, ka gjithashtu një termometër të integruar të nivelit të lartë, i cili i lejon përdoruesit të monitorojnë lehtësisht temperaturat e gatimit të skarës me saktësinë maksimale.

Në krye të gjithçkaje të përmendur tashmë, Konnected Joe integron gjithashtu një sistem ventilatori të kontrolluar në mënyrë dixhitale që u ofron përdoruesve një gamë të gjerë temperaturash nga 225°F deri në 700°F.

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, kjo skarë dixhitale e zgjuar dhe duhanpirëse është e pajisur gjithashtu me një sondë mishi të integruar që mund të përdoret për të monitoruar me saktësi temperaturën e gatimit të ushqimit tuaj nga fillimi në fund.

Vjen e pajisur me një sondë mishi të integruar

Më e mira nga të gjitha, Konnected Joe vjen gjithashtu i integruar me një sirtar hiri me rrëshqitje, i cili lejon një pastrim më të shpejtë dhe më të lehtë të kupolës së tij të gatimit.

Sirtari i hirit me rrëshqitje

NDËRFAQJA / PANELI I KONTROLLIT

Tani do të shohim më nga afër ndërfaqen e skarës, që do të thotë Bordi i Kontrollit Dixhital, i cili në thelb është një panel kontrolli dixhital premium.

Së pari, Bordi i Kontrollit Dixhital të Konnected Joe krenohet me kontrolle dixhitale të integruara që përdoren për rregullimin e saktë të temperaturës së gatimit të kupolës së gatimit të Kontrol Joe.

Duke shkuar nga e majta në të djathtë dhe nga lart poshtë, ka një buton “Cikli i ekranit” (përdoret për të kaluar nëpër pamje të ndryshme dixhitale të leximit të temperaturës), një buton “Cakto temperaturën” (përdoret për të rregulluar saktësisht temperaturën e gatimit të skarës), një buton “Cakto kohën” (për vendosjen e një kohe specifike gatimi) dhe një buton Wi-Fi (për të mundësuar një lidhje me valë midis Konnected Joe dhe telefonit inteligjent të përdoruesit për të kontrolluar funksionet e ndryshme të njësisë me valë nëpërmjet aplikacionit Kamado Joe).

Për më tepër, Bordi i tij i Kontrollit Dixhital gjithashtu krenohet me një ekran LED (të integruar në qendër të panelit të kontrollit dixhital të skarës) në të cilin përdoruesit mund të kenë ekranin e skarës një grafik dixhital të temperaturës 24-orëshe, si dhe çdo sinjalizim të rëndësishëm njoftimi, si p.sh. kur ushqimi i tyre bëhet duke gatuar.

Në anën e djathtë të ekranit të tij LED, ka gjithashtu një çelës që përdoret për të rregulluar pa probleme temperaturën e gatimit të skarës dhe poshtë saj, butoni i dedikuar i ndezjes/fikjes së njësisë.

Më tej në të djathtë, ka edhe tre porte (x3) të veçanta të sondës së mishit që lejojnë përdoruesit të monitorojnë me saktësi deri në 3 sonda mishi në të njëjtën kohë.

I integruar poshtë 3 portave të tij të sondës së mishit, ka butonin Automatic Fire Starter që përdoret për të ndezur elementin ngrohës të integruar të grilës.

Butoni i ndezjes automatike të zjarrit

Nëpërmjet Bordit të Kontrollit Dixhital të Konnected Joe, përdoruesit mund të zgjedhin nga mënyra të shumta gatimi me kontrolle automatike të temperaturës për gatim të saktë. Ato përfshijnë një modalitet gatimi automatik që ofron kontroll të plotë dixhital, si dhe një modalitet klasik, i cili ju lejon të keni një përvojë tradicionale (d.m.th. manuale) të pjekjes në skarë ndërsa përdorni këtë skarë inteligjente dhe duhanpirëse.

LIDHJE

Për vendosjen e një lidhjeje pa tel midis telefonit inteligjent të një përdoruesi, Konnected Joe krenohet me lidhjen Wi-Fi.

APLIKACIONI SMARTPHONE COMPANION – Aplikacioni Kamado Joe

Së fundi, përdoruesit mund të instalojnë gjithashtu aplikacionin Kamado Joe në telefonat e tyre inteligjentë (i disponueshëm për t’u shkarkuar falas për pajisjet iOS dhe Android) për rastet kur ata janë larg skarës, por ende dëshirojnë të jenë në gjendje të rregullojnë me valë temperaturën aktuale të skarës dhe gjithashtu për të kontrolluar cilësimet e tjera të gatimit.

Aplikacioni Kamado Joe
Aplikacioni Kamado Joe

Nëpërmjet aplikacionit Kamado Joe, përdoruesit mund të vendosin dhe rregullojnë pa probleme temperaturën e gatimit dhe kohën e gatimit të njësisë, të monitorojnë sondën e dedikuar të mishit të pajisjes dhe të shohin përparimin e ushqimit që po gatuajnë me kalimin e kohës.

Më e mira nga të gjitha, aplikacioni Kamado Joe gjithashtu u siguron përdoruesve akses në shumë receta të ndryshme të shijshme që mund të gatuhen me Kamado Joe Konnected Joe.

MENDIMET PËRFUNDIMTARE

Kamado Joe Konnected Joe është një skarë dixhitale me qymyr dhe duhanpirëse e aktivizuar me aplikacione inteligjente, e cila përmban një skarë qeramike rrethore 18 inç me hapësirë ​​gatimi 250 inç katror, ​​një sistem gatimi me 2 nivele për gatimin e ushqimeve të ndryshme në temperatura të ndryshme. një element ngrohës i integruar që ndez shpejt qymyrin tuaj nëpërmjet një butoni automatik të ndezjes së zjarrit, një ventilimi i sipërm i kullës së kontrollit që ndihmon në kontrollimin e rrjedhës së ajrit, një sistem ventilator kontrolli të kontrolluar në mënyrë dixhitale që ofron një gamë të gjerë temperaturash nga 225°F deri në 700°F , një sondë mishi e integruar për monitorimin e saktë të temperaturës së gatimit të ushqimit tuaj dhe një tabelë kontrolli dixhital që mburret me kontrolle dixhitale të integruara për rregullimin e saktë të temperaturës, një grafik dixhital të temperaturës 24 orëshe, sinjalizime njoftimesh, mënyra të shumta gatimi dhe me saktësi monitoron deri në 3 sonda mishi në të njëjtën kohë, plus lidhjen Wi-Fi, si dhe kontrollet brenda aplikacionit nëpërmjet aplikacionit Kamado Joe, nga i cili përdoruesit mund të vendosin dhe rregullojnë temperaturën dhe kohën e gatimit, të monitorojnë deri në 3 sonda mishi, të shohin ushqimin e tyre përparimin e gatimit dhe kërkoni receta.

Kamado Joe e lidhur Joe
Kamado Joe e lidhur Joe

Në përgjithësi, kjo skarë dixhitale me qymyr dhe duhanpirëse e mundësuar nga aplikacioni u ofron përdoruesve të saj një përvojë krejtësisht dixhitale për pjekje në skarë dhe pjekje në skarë nga komoditeti i shtëpisë së tyre, pavarësisht nëse janë afër skarës, duke u qetësuar në verandë me familjen dhe miqtë, ose edhe nëse ata janë ulur në divan duke parë sporte dhe duke shijuar një birrë të këndshme të ftohtë.

Nëse jeni të interesuar ta blini, dijeni se çdo njësi kushton 1,699 dollarë. Ju mund ta porosisni tuajin online, direkt nga faqja zyrtare e blerjeve të Kamado Joe.

Klientët mund të përfshijnë gjithashtu mbulesën Classic Joe (një mbulesë e fortë kundër motit për skarë) në blerjen e tyre dhe ta përdorin atë për ta mbajtur grilën të mbrojtur nga të gjithë elementët e motit kur e kanë konfigurimin e skarës jashtë. Kjo mbulesë e lëmuar ndaj motit shitet veçmas, duke shkuar për 99,99 dollarë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

HomeSportsKamado Joe Konnected Joe – Grilë dixhitale me qymyr druri e aktivizuar...

Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film