Monday, May 20, 2024

Mackie DLZ Creator – Përzierës dixhital adaptiv për krijimin e përmbajtjes

Për krijuesit e sotëm të përmbajtjes, pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të transmetoni drejtpërdrejt, të regjistroni podkaste, vlog ose ndonjë gjë tjetër në mes, krijimi i çdo lloj përmbajtjeje në internet me një cilësi të ngjashme me studion zakonisht do t’ju kërkonte të investoni në disa pjesë të nivelit të lartë. pajisje regjistrimi në mënyrë që përmbajtja juaj e regjistruar të ketë një audio dhe video me cilësi të lartë. Kjo jo vetëm që përfshin blerjen e konfigurimit të mirë të kompjuterit për të redaktuar përmbajtjen tuaj të regjistruar në rast se nuk keni një të tillë, por gjithashtu një mikrofon të nivelit të lartë dhe një kamerë me rezolucion të lartë për regjistrimin përkatësisht të audios dhe videos suaj në një cilësi studioje, të gjitha. që mund t’ju kushtojë një pasuri të vogël. Megjithatë, Mackie, i cili është një prodhuesi kryesor i produkteve audio profesionale me cilësi të lartë, ka lëshuar së fundi Mackie DLZ Creator, i cili synon të fuqizojë krijuesit e përmbajtjeve të të gjitha prejardhjeve me një zgjidhje të gjithanshme për podcasting dhe transmetim audio për krijuesit e përmbajtjeve të çdo lloji. niveli i përvojës që është i përballueshëm dhe i lehtë për t’u përdorur.

Mackie DLZ Creator është një mikser dixhital adaptiv i shkallës profesionale, të gjitha-në-një për transmetim dhe transmetim, duke shfaqur një gamë të gjerë portash hyrëse dhe dalëse, duke përfshirë 4 hyrje të kombinuara XLR/TRS për mikrofonat dhe instrumentet që mburren me parapërforcues mikrofoni Onyx80 që sigurojnë një cilësi e pacenuar tingulli deri në 80 dB, 4 dalje kufjesh, një vend i kartës MicroSD dhe një portë USB-A për regjistrim me shumë këngë ose stereo, një port USB-C për regjistrim audio ose transmetim të drejtpërdrejtë, një Bluetooth stereo me dy drejtime kanal për shtimin e një telefonuesi në përzierje nëpërmjet telefonit tuaj inteligjent, plus disa hyrje dhe dalje shtesë, si dhe një ekran me prekje me ngjyra të plota me rezolucion të lartë 10,1″ i cili mundësohet nga asistenti audio i konfigurimit inteligjent Mackie’s Mix Agent që ju ofron një konfigurim të lehtë dhe ndihmon për të automatizuar funksionet, disa kontrolle të integruara audio dixhitale, një funksion të Përzierjes automatike dhe 3 mënyra unike të kontrollit që përshtatin funksionalitetet e pajisjes me nivelin e aftësive të secilit përdorues.

I projektuar për të qenë shumë më tepër sesa thjesht një mikser podcast i cilësisë së studios ose një ndërfaqe audio profesionale, ky mikser dixhital adaptiv gjithëpërfshirës e bën të lehtë dhe pa probleme për përdoruesit në të gjitha nivelet që të marrin rezultate profesionale për çdo lloj përmbajtje dixhitale që dëshirojnë. te krijosh.

Tani, le t’i hedhim një vështrim më të detajuar Krijuesit Mackie DLZ dhe të shqyrtojmë shumë veçori dhe funksionalitete interesante që mund t’ju ofrojë ky mikser dixhital adaptiv i nivelit të lartë, gjithçka në një.

DIZAJNI

Duke filluar me madhësinë e pajisjes, dijeni se Mackie DLZ Creator ka një madhësi mjaft kompakte, pasi pajisja ka vetëm 15 inç të gjatë, 13 inç të gjerë dhe 4,1 inç të gjatë (381 x 330 x 103 mm). Për më tepër, pajisja është gjithashtu mjaft e lehtë, peshon vetëm 6.1 lbs. (2.8 kg).

Krijuesi Mackie DLZ
Mackie DLZ Creator – Dimensione kompakte (Ultra-portative)

Falë faktorit të tij kompakt të formës, ky mikser dixhital adaptiv i nivelit të lartë është plotësisht i lëvizshëm, duke ju lejuar ta mbani me vete pothuajse kudo.

Përveç transportueshmërisë së tij, Mackie DLZ Creator ka gjithashtu një dizajn ultra-modern, i cili i jep atij një pamje jashtëzakonisht profesionale pas konfigurimit, pavarësisht nëse e përdorni për të regjistruar përmbajtje nga zyra juaj e shtëpisë, apo edhe nga një studio profesionale regjistrimi.

Dizajn ultra-modern dhe me pamje profesionale

Predha e jashtme e pajisjes vjen në një ngjyrë të bukur të zezë Mat, e cila përmban një shtresë shumë të lëmuar me shkëlqim për një prekje të shtuar të cilësisë.

Së fundi, vini re se ky mikser dixhital adaptiv i shkallës profesionale gjithashtu ka një ndërtim jashtëzakonisht të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë.

Ndërtim i qëndrueshëm, me cilësi të lartë

NDËRFAQJA

PANELI I LIDHJES

Kalimi në ndërfaqen e Mackie DLZ Creator, që do të thotë si panelin e tij të lidhjes ashtu edhe panelin e tij të dedikuar të kontrollit.

Duke filluar nga ana e pasme e pajisjes, ne kemi panelin e saj të lidhjes ultra të gjithanshme, i cili integron një gamë të gjerë portash hyrëse dhe dalëse.

Krijuesi Mackie DLZ
Mackie DLZ Creator – Paneli i Lidhshmërisë

Duke shkuar nga e majta në të djathtë dhe nga lart poshtë, paneli i tij i lidhjes përfshin:

  • një çelës ndezës/fikje;
  • Porta e dedikuar e përshtatësit të energjisë 18V / 1.5A të njësisë;
  • një fole për kartën MicroSD dhe një port USB-A;
  • një port Ethernet;
  • një hyrje TRS 1/8” (ka një kanal stereo të pavarur)
  • një port USB-C;
  • 4 dalje të pavarura të kufjeve;
  • 2 dalje 1/4” TRS;
  • 2 hyrje 1/4” TRS (ndani një kanal stereo së bashku);
  • 4 hyrje të kombinuara XLR/TRS (përdoren për lidhjen e mikrofonave dhe instrumenteve)

4 hyrjet e kombinuara XLR/TRS mburren gjithashtu me parapërforcues mikrofonin Onyx80, të cilët sigurojnë një cilësi të paprekur tingulli deri në fitim 80dB.

4 daljet e pavarura të kufjeve të pajisjes kanë kontroll individual të nivelit për secilën dalje, dhe gjithashtu i lejojnë përdoruesit të krijojnë përzierje të personalizuara për secilën dalje (vetëm kur përdorin pajisjen në modalitetin Pro).

Të gjitha portat e lidhjes së hyrjes dhe daljes së audios së pajisjes u ofrojnë përdoruesve një cilësi profesionale të përpunimit të audios, plus disa funksione të ndryshme audio të cilësisë së studios, duke përfshirë një EQ parametrike me 3 breza dhe një filtër të kalimit të lartë, një portë të integruar të zhurmës, De -esser, dhe kompresor, dhe gjithashtu një Reverb atomizues dhe një vonesë kronotronik.

Për ruajtjen dixhitale të audios së tyre të regjistruar, përdoruesit mund të përdorin folenë e kartës MicroSD të pajisjes ose portën e saj USB-A ose për regjistrim fleksibël me shumë këngë ose regjistrim audio stereo, ose në fund të fundit, të përdorin portën e saj USB-C qoftë për regjistrim audio ose transmetim të drejtpërdrejtë.

Jo vetëm kaq, por Mackie DLZ Creator gjithashtu krenohet me një kanal Bluetooth stereo me dy drejtime që mund të përdoret për të shtuar një telefonues në përzierje duke e lidhur pajisjen me Smartfonin tuaj nëpërmjet Bluetooth.

PANELI KONTROLL DHE FUNKSIONALITET E AUDIO

Duke kaluar në anën e përparme të pajisjes, ne kemi panelin e saj të dedikuar të kontrollit. I integruar në krye, ne kemi një ekran të madh 10,1” me ekran me prekje me ngjyra të plota me rezolucion të lartë, i cili gjithashtu ka një shtresë kundër shkëlqimit që ofron një nivel të madh mbrojtjeje kundër njollave të gjurmëve të gishtërinjve.

Krijuesi Mackie DLZ
E pajisur me një ekran me prekje me rezolucion të lartë 10,1” me ngjyra të plota

Ekrani me prekje me ngjyra të plota 10,1” i pajisjes me rezolucion të lartë mundësohet nga teknologjia Mackie’s Mix Agent, e cila është një asistent audio i konfigurimit inteligjent që u ofron përdoruesve një konfigurim të udhëhequr të lehtë për t’u ndjekur përmes konfigurimit të çdo kanali audio (duke përfshirë mikrofonin e tij hyrjet dhe daljet e kufjeve) me përpjekje minimale ose kurbë mësimi, për të cilat përdoruesve u ofrohet madje një Cilësim automatik i fitimit që vendos nivelet e tyre të hyrjes për ta, duke ndihmuar gjithashtu në automatizimin e të gjitha funksioneve të tjera të pajisjes që lidhen me audion.

Të ngulitura më poshtë, ne kemi video-udhëzuesin zyrtar të kompanisë për konfigurimin e softuerit të pajisjes, i cili mund të kryhet në vetëm 5 minuta ose më pak:

Kur përdorni ekranin me prekje 10,1” të pajisjes, përdoruesit mund të zgjedhin midis 3 mënyrave unike të kontrollit të cilat përshtatin funksionalitetet e pajisjes me nivelin e aftësive të secilit përdorues duke e transformuar pa probleme ndërfaqen e saj dixhitale nga thjesht një pamje e thjeshtë, intuitive dhe e drejtpërdrejtë në një pamje shumë të avancuar dhe shumë. të detajuara, të gjitha pa kompromis në fuqinë përpunuese ose cilësinë e zërit, pavarësisht se me cilin modalitet zgjedhin përdoruesit.

Përdoruesit mund të zgjedhin midis modaliteteve të kontrollit të lehtë, të përmirësuar dhe pro.

Modaliteti i lehtë përbëhet nga një ndërfaqe përdoruesi pa zhurmë që u ofron përdoruesve rrugën më të shpejtë për regjistrimin e podcast-it të tyre të parë, duke e bërë atë të përsosur për ata që duan të marrin rezultate të shkëlqyera pa pasur nevojë të kalojnë asnjë lloj zhytjeje në menu.

Modaliteti i Përmirësuar u siguron përdoruesve një kontroll të zgjeruar mbi tingullin dhe përzierjen e tyre, duke e bërë atë më të përshtatshëm për përdoruesit që duan disa personalizim pa një numër dërrmues opsionesh.

Së fundi, është modaliteti Pro, i cili u ofron përdoruesve kontroll të plotë dhe plotësisht të personalizueshëm të të gjitha funksioneve audio të pajisjes, duke e bërë më të mirën për përdoruesit më me përvojë që dinë saktësisht se cilat funksione audio duan të përdorin dhe rregullojnë mirë dhe si t’i marrin ato. .

Të integruara në anën e djathtë të ekranit të tij me prekje 10,1” me ngjyra, ka gjithashtu 5 pulla kontrolli dinamike të koduar me ngjyra që përdoren për të rregulluar lehtësisht nivelet e volumit nga të gjitha pajisjet periferike të lidhura, duke ju dhënë kontroll mbi daljet e kufjeve dhe gjithashtu parametrat e procesorëve tuaj.

Vetëm në anën e djathtë të atyre 5 pullave të kontrollit, ka edhe 3 butona kontrolli me prekje, të cilët shkojnë nga lart poshtë, përbëhen nga një buton Home, një buton REC (Fillimi i regjistrimit) dhe një buton Auto Mix.

Butoni “Përzierje automatike” e pajisjes u ofron përdoruesve një funksion “Përzierje automatike” sipas kërkesës, i cili pasi aktivizohet, redukton automatikisht nivelet e kanalit kur nuk merr sinjal, duke siguruar gjithashtu një nivel të qëndrueshëm të prodhimit të përgjithshëm si dhe redukton përzierjen e mundshme të reagimeve.

Së fundi, të integruar në gjysmën e poshtme të anës së përparme të pajisjes, ka edhe 9 fader profesionistë 100 mm që përdoren për të rregulluar lehtësisht nivelin e volumit për çdo pajisje periferike që keni lidhur me gamën e gjerë të portave hyrëse dhe dalëse të pajisjes.

I integruar në të djathtë të 9 faderave të tij, ju keni gjithashtu një buton Mute me ndriçim të pasëm, plus 6 butona të panelit të mostrës me ndezje të menjëhershme me ndriçim të pasëm, për të cilin mund të zgjidhni ose nga 4 banka të ndryshme të mostrave të riprodhimit të parapërgatitur që janë në dispozicion për ju me një -Aksesi me prekje, ose në fund të fundit, ruani tingujt tuaj të preferuar dhe regjistroni të rinj në fluturim në një kartë MicroSD.

Më e mira nga të gjitha, ndërfaqja dixhitale e pajisjes krenohet gjithashtu me një gamë të gjerë funksionesh të dobishme audio dixhitale, përfshirë softuerin e saj të integruar audio.

MENDIMET PËRFUNDIMTARE

Mackie DLZ Creator është një mikser dixhital adaptiv i shkallës profesionale, të gjitha-në-një për transmetim dhe transmetim, duke shfaqur një gamë të gjerë portash hyrëse dhe dalëse, duke përfshirë 4 hyrje të kombinuara XLR/TRS për mikrofonat dhe instrumentet që mburren me parapërforcues mikrofoni Onyx80 që sigurojnë një cilësi e pastër tingulli deri në 80 dB, 4 dalje kufjesh, një vend i kartës MicroSD dhe një portë USB-A për regjistrim me shumë këngë ose stereo, një portë USB-C për regjistrim audio ose transmetim të drejtpërdrejtë, një Bluetooth stereo me dy drejtime kanal për shtimin e një telefonuesi në përzierje nëpërmjet telefonit tuaj inteligjent, plus disa hyrje dhe dalje shtesë, si dhe një ekran me prekje me ngjyra të plota me rezolucion të lartë 10,1″ i cili mundësohet nga asistenti audio i konfigurimit inteligjent të Mackie’s Mix Agent që ju ofron një konfigurim të lehtë dhe ndihmon në automatizimin e funksioneve, disa kontrolle të integruara audio dixhitale, një funksion të Përzierjes automatike dhe 3 mënyra unike të kontrollit që përshtatin funksionalitetet e pajisjes me nivelin e aftësive të secilit përdorues.

Krijuesi Mackie DLZ
Krijuesi Mackie DLZ

Me ndërfaqen e tij plotësisht të adaptueshme, modalitetet e gjithanshme të kontrollit dhe paketën e plotë të përpunimit të denjë për studion, ky mikser dixhital adaptiv i shkallës profesionale, të gjitha-në-një, vendos podcasting dhe transmetim me cilësi në studio në duart e përdoruesve të çdo niveli aftësie. pavarësisht nëse ata janë tashmë krijues me përvojë të përmbajtjes apo thjesht fillestarë që hyjnë në botën e krijimit të përmbajtjes në internet.

Nga ngarkimet e përditshme të videove të çboksit dhe transmetimi i lojërave më të fundit deri te organizimi i podkasteve me cilësi profesionale, Mackie DLZ Creator e bën shumë më të lehtë krijimin e përmbajtjes dixhitale me cilësi të ngjashme me studion.

Krijuesi Mackie DLZ
Krijuesi Mackie DLZ

Nëse jeni të interesuar ta blini, dijeni se çdo njësi kushton 799,99 dollarë. Mund ta porosisni online tani, ose direkt nga faqja zyrtare e blerjeve të Mackie, ose në vend të kësaj, mund ta porosisni nga Amazon, nëse dëshironi. Mund ta gjeni gjithashtu në dispozicion në shumë shitës me pakicë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

HomeSportsMackie DLZ Creator – Përzierës dixhital adaptiv për krijimin e përmbajtjes

Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film