Sunday, May 19, 2024

Swann CoreCam Pro – Kamera inteligjente e sigurisë Wi-Fi 2K HD Spotlight në natyrë

Në ditët e sotme, një nga më të mirat për pronarët e shtëpive dhe pronarët e bizneseve për të përmirësuar përkatësisht nivelin e sigurisë së shtëpisë ose vendit të tyre të punës është instalimi i një (ose më shumë) kamerave të sigurisë në natyrë rreth pronës së tyre. Sistemet e kamerave të sigurisë në shtëpi janë mjete të shkëlqyera për të mbrojtur pronën tuaj, pasi ato mund të përdoren si një mjet parandalues ​​kundër ndërhyrësve të mundshëm, ashtu edhe si një mjet rikuperimi në rast vjedhjeje. Duke pasur të paktën një kamerë sigurie të instaluar jashtë pronës suaj, jo vetëm që do të jeni në gjendje të monitoroni pjesën e jashtme të shtëpisë ose të vendit tuaj të punës në çdo moment të caktuar, por duke e bërë këtë do të ndihmojë gjithashtu në dekurajimin e ndërhyrësve të mundshëm që të mos shkelin pronën tuaj. dhe gjithashtu do t’ju lejojë të mbledhni prova video në rast se dikush përpiqet të pushtojë pronën tuaj. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një kamerë sigurie të jashtme që mund t’ju ndihmojë të mbani të sigurt pjesën e jashtme të pronës tuaj në çdo kohë, atëherë merrni parasysh të shkoni me Swann CoreCam Pro.

Swann CoreCam Pro është një kamerë inteligjente e sigurisë pa tela në natyrë që vlerësohet të ketë një vlerësim IP66 të rezistencës ndaj motit, ndërsa gjithashtu përmban rezolucion video 2K Quad HD që funksionon në një FOV të gjerë 100º dhe në një raport pamjeje 16:9, një funksion vizioni natën me ngjyra , Funksionet e zbulimit të nxehtësisë dhe lëvizjes për sinjalizimet e sakta të zbulimit të personave, një qendër e vëmendjes e integruar që ndizet automatikisht kur zbulohet lëvizja ose nxehtësia, një kartë microSD 32 GB e përfshirë për ruajtjen lokale të regjistrimit të saj video HD plus deri në 60 ditë në renë kompjuterike ruajtje rezervë, një sistem i integruar i bisedës në 2 drejtime që është gjithashtu i integruar me një sirenë të aktivizuar në distancë, një instalim 100% pa tela me jetëgjatësi baterie deri në 3 muaj plus mundësinë e përdorimit të një paneli diellor, së bashku me Wi-Fi Lidhshmëria, kontrolle të thjeshta për t’u përdorur nëpërmjet aplikacionit Swann Security dhe mbështetje e Voice Assistant për Google Assistant dhe Amazon Alexa.

Funksionalitetet e shumta të sigurisë në shtëpi, aftësia e ruajtjes lokale dhe mundësia për të përdorur shërbimin e saj të bazuar në renë kompjuterike, të gjitha e bëjnë këtë kamerë inteligjente të sigurisë në natyrë një zgjedhje vërtet të këndshme për çdo pronar shtëpie.

Tani, le t’i hedhim një vështrim më të detajuar Swann CoreCam Pro dhe të shikojmë gjithçka që ka për t’ju ofruar kjo kamerë e zgjuar e sigurisë pa tel në natyrë.

DIZAJNI DHE SPECS

Duke filluar me madhësinë e pajisjes, vini re se kjo kamerë inteligjente e sigurisë në natyrë vjen me një madhësi mjaft kompakte, me përmasa vetëm 3,15 inç të gjatë, 2,17 inç të gjerë dhe 2,68 inç të lartë (80 x 55 x 68 mm). Kjo kamerë sigurie është gjithashtu mjaft e lehtë, duke peshuar vetëm 0,46 lbs. (209 g).

Swann CoreCam Pro
Matjet

Sa i përket dizajnit, Swann CoreCam Pro përmban gjithashtu një dizajn mjaft modern dhe minimalist, i cili i jep një pamje të thjeshtë dhe super-diskrete që në fund e lejon atë të përzihet shumë lehtë me anën e jashtme të pronës suaj.

Swann CoreCam Pro
Dizajn Modern dhe Diskret

Për më tepër, kjo kamerë e zgjuar e sigurisë në natyrë përmban gjithashtu një konstruksion super të qëndrueshëm rezistent ndaj motit, për të cilin vlerësohet të ketë një vlerësim IP66 të rezistencës ndaj motit që e kualifikon atë si të aftë për t’i bërë ballë çdo lloj kushtesh moti, qoftë vapë, shi i dendur. apo edhe, që do të thotë se mund të përdoret gjatë gjithë vitit.

Vlerësuar për të pasur një vlerësim IP66 të rezistencës ndaj motit

Duke kaluar te komponentët e ndryshëm që integrojnë këtë kamerë inteligjente të sigurisë në natyrë. Duke filluar me komponentin e tij kryesor, Swann CoreCam Pro vjen me një lente të integruar të kamerës së nivelit të lartë që integron një sensor imazhi 4MP.

E pajisur me një lente kamerash të nivelit të lartë të integruar me një sensor imazhi 4MP

Lentet e saj të kamerës së nivelit të lartë dhe sensori i imazhit 4 MP e bëjnë këtë kamerë inteligjente të sigurisë në natyrë të aftë për të regjistruar një video jashtëzakonisht të mprehtë dhe të detajuar me një rezolucion 2K Quad HD (2560 × 1440 pixel), për të cilën pamjet e saj video regjistrohen në një FOV 100º të gjerë dhe shfaqet në një raport pamjeje 16:9.

Mund të regjistrojë video në një rezolucion video 2K Quad HD në një FOV të gjerë 100° (në një raport aspekti 16:9)

Në krye të rezolucionit të saj të videos 2K Quad HD, kjo kamerë inteligjente e sigurisë në natyrë mund të regjistrojë gjithashtu si gjatë ditës ashtu edhe gjatë natës, pasi ajo gjithashtu krenohet me një funksion të shikimit të natës me ngjyra që mundësohet nga teknologjia Night2Day Color Night Vision, në thelb u lejon pronarëve të shtëpive/pronarëve të bizneseve të shikoni ngjyrat në pamjet e tij video deri në 50 ft (15 m) larg.

Kjo në thelb u lejon pronarëve të shtëpive të shohin lehtësisht të gjitha ngjyrat në pamjet video në baza 24/7, në mënyrë që ata të mund të identifikojnë përfundimisht çdo detaj të rëndësishëm në videon e tij të regjistruar, si ngjyrat e veshjeve, si dhe ngjyrat e makinave, etj.

Përmban vizionin e natës me ngjyra, plus funksionet e zbulimit të nxehtësisë dhe lëvizjes

Për më tepër, Swann CoreCam Pro krenohet me funksionalitetet e zbulimit të nxehtësisë dhe lëvizjes të mundësuar nga teknologjia True Detect që e bën këtë kamerë inteligjente të sigurisë në natyrë të aftë të ndjejë nxehtësinë dhe lëvizjen e njerëzve, makinave dhe kafshëve të mëdha për të siguruar saktësinë më të mirë të mundshme dhe besueshmëria e sinjalizimeve të tij për zbulimin e personave, dhe rrjedhimisht, sa më pak alarme false. Vini re se diapazoni i zbulimit të nxehtësisë PIR të CoreCam Pro funksionon deri në 26 ft. (8 m) larg.

Përveç kësaj, kjo kamerë sigurie mburret gjithashtu me një qendër të integruar që ndizet automatikisht kur zbulohet lëvizja dhe/ose nxehtësia.

Integron një qendër të integruar që aktivizohet automatikisht nëse zbulohet lëvizje ose nxehtësi

Vlen gjithashtu të theksohet se kjo kamerë inteligjente e sigurisë në natyrë vjen gjithashtu së bashku me një kartë microSD 32 GB të përfshirë në paketën e saj, e cila përdoret për t’i siguruar asaj një opsion ruajtjeje lokale për regjistrimin e videos 2K Quad HD, plus opsionin për të pasur ruajtje rezervë përmes pajisjes së kompanisë. Shërbimi Secure+ Cloud, nga i cili mund të merrni deri në 60 ditë ruajtje rezervë në Cloud.

Vjen me një kartë microSD 32 GB

Së fundi, kjo kamerë sigurie e jashtme është gjithashtu e pajisur me një sistem të integruar të bisedës me dy drejtime, nga i cili përdoruesit mund të përdorin mikrofonin dhe altoparlantin e integruar të CoreCam Pro për të biseduar me njerëzit pranë kamerës së sigurisë brenda një diapazoni maksimal prej 16 ft. (5 m), si p.sh. kërkimi i një personi dërgues që të vendosë një paketë hyrëse diku të sigurt, ose në skenarët më të keq, për të trembur piratët e mundshëm të verandës dhe/ose ndërhyrësit nëse është e nevojshme.

Integron një sistem të integruar të bisedës me dy drejtime

Për më tepër është se sistemi i bisedës 2-kahëshe i CoreCam Pro është gjithashtu i integruar me një sirenë të aktivizuar në distancë, e cila mund të aktivizohet nga distanca për të penguar mysafirët e padëshiruar (si një opsion i dytë në qendër të vëmendjes së tij të aktivizuar nga lëvizja dhe nxehtësia) nëse kjo ndodh ndonjëherë. e nevojshme.

KONFIGIMI / INSTALIMI

Kur bëhet fjalë për procesin e konfigurimit/instalimit të kësaj kamere sigurie të jashtme me valë, siç u përmend më parë, Swann CoreCam Pro mbështet një instalim 100% pa tela (vetëm me valë, jo me tela), pasi pajisja vjen e pajisur me një -Në bateri litium-jon e ringarkueshme 6000 mAh që përfundimisht u ofron përdoruesve deri në 3 muaj jetëgjatësi të baterisë.

Përdoruesve u sigurohet i gjithë hardueri që u nevojitet për instalimin e kamerës së sigurisë, duke përfshirë një mbajtëse të sigurt për montimin në mur me vidë për njësinë e kamerës së sigurisë, një grup vidhash dhe prizash montimi, plus kabllon e karikimit të dedikuar USB në Micro USB të njësisë për rimbushja e baterisë së brendshme të kamerës së sigurisë sa herë që bateria e saj po mbaron fuqinë.

Sidoqoftë, përdoruesit kanë gjithashtu mundësinë e përdorimit të një paneli diellor, i cili në thelb u lejon atyre të mos shqetësohen më për rikarikimin e baterisë së brendshme të kamerës së sigurisë.

LIDHJE

Për metodën e lidhjes pa tel me aplikacionin e saj për Smartphone (diskutuar në detaje pak më parë), kjo kamerë inteligjente e sigurisë në natyrë përmban lidhjen Wi-Fi (që funksionon në një brez frekuencash prej 2,4 GHz), për të cilin ka një rreze maksimale me valë deri në 65 ft. (20 m).

KOMPATIBILITET

Për sa i përket përputhshmërisë, vlen të përmendet gjithashtu se Swann CoreCam Pro është gjithashtu plotësisht i pajtueshëm me linjën e produkteve Swann Security të Swann, e cila përfshin të gjitha pajisjet e tjera të sigurisë Smart Home të kompanisë.

Plotësisht i pajtueshëm me të gjithë linjën e produkteve të Sigurisë të Swann

Thënë kështu, pronarët e shtëpive/pronarët e bizneseve në fund mund të zgjerojnë nivelin e përgjithshëm të sigurisë së pronës së tyre duke shtuar pajisje të tjera sigurie Swann si kamerat Wi-Fi dhe/ose sistemet e mbikëqyrjes DVR ose NVR me kabllo të plotë, për të cilat ata më pas mund të menaxhojnë gjithçka nëpërmjet Swann Security Aplikacioni.

APLIKACIONI SMARTPHONE COMPANION – Aplikacioni Swann Security

Së fundi, për të kontrolluar të gjitha funksionalitetet e ndryshme inteligjente të ofruara nga kjo kamerë inteligjente e sigurisë me valë në natyrë, pronarët e shtëpive thjesht duhet të shkarkojnë aplikacionin Swann Security, i cili është i disponueshëm për t’u shkarkuar falas si për pajisjet iOS ashtu edhe për pajisjet Android.

Aplikacioni Swann Security
Aplikacioni Swann Security

Nëpërmjet aplikacionit Swann Security, përdoruesve u ofrohen kontrolle të lehta për t’u përdorur për Swann CoreCam Pro, duke përfshirë një transmetim të drejtpërdrejtë me shumë kamera që është gjithmonë aktiv, aftësinë për të marrë sinjalizime sa herë që zbulohet aktivitet nga kamera e sigurisë dhe gjithashtu aftësinë për të parë, ruajtur dhe riprodhuar video-filmimet e regjistruara të kamerës së sigurisë në çdo kohë.

TIPARE TJERA TË DREJTUARA

Mbështetje Voice Assistant për Asistentin e Google dhe Amazon Alexa

Në krye të gjithçkaje të përmendur tashmë, CoreCam Pro përmban gjithashtu mbështetje Voice Assistant për Asistentin e Google dhe gjithashtu për Amazon Alexa.

ÇFARË KA NË KUTI?

Brenda paketës së tyre, përdoruesit do të gjejnë: kamerën e tyre të sigurisë CoreCam Pro, një mbajtëse të sigurt për montim në mur me vida së bashku me vida dhe priza montimi, disa ngjitëse për parandalimin e vjedhjes, plus USB-në e dedikuar të njësisë për karikimin Micro USB (për të rimbushur kamerën e sigurisë bateri), një kartë microSD 32 GB e përfshirë për ruajtjen lokale të kamerës së sigurisë dhe një manual udhëzimesh funksionimi.

Përmbajtja e kutisë

MENDIMET PËRFUNDIMTARE

Swann CoreCam Pro është një kamerë inteligjente e sigurisë pa tela në natyrë që vlerësohet të ketë një vlerësim IP66 të rezistencës ndaj motit, ndërkohë që ka gjithashtu rezolucion video 2K Quad HD që funksionon në një FOV të gjerë 100º dhe në një raport pamjeje 16:9, një funksion vizioni natën me ngjyra , Funksionet e zbulimit të nxehtësisë dhe lëvizjes për sinjalizime të sakta për zbulimin e personave, një qendër e vëmendjes së integruar që ndizet automatikisht kur zbulohet lëvizje ose nxehtësi, një kartë microSD 32 GB e përfshirë për ruajtjen lokale të regjistrimit të saj video HD plus deri në 60 ditë në renë kompjuterike ruajtje rezervë, një sistem i integruar i bisedës me dy drejtime që është gjithashtu i integruar me një sirenë të aktivizuar në distancë, një instalim 100% pa tela me jetëgjatësi baterie deri në 3 muaj plus mundësinë e përdorimit të një paneli diellor, së bashku me Wi-Fi Lidhshmëria, kontrolle të thjeshta për t’u përdorur nëpërmjet aplikacionit Swann Security dhe mbështetje e Voice Assistant për Google Assistant dhe Amazon Alexa.

Swann CoreCam Pro
Swann CoreCam Pro

Në përgjithësi, kjo kamerë inteligjente e sigurisë me valë në natyrë vjen e integruar me të gjitha funksionet më të fundit të sigurisë që do të dëshironit të kishit në një sistem kamerash sigurie. Jo vetëm që është jashtëzakonisht modern kur bëhet fjalë për grupin e funksioneve të sigurisë, por është gjithashtu i lehtë për t’u përdorur. Më e rëndësishmja, është gjithashtu mjaft e përballueshme, e cila thjesht i shtohet marrëveshjes në tërësi.

Nëse jeni të interesuar ta blini atë, dijeni se Swann CoreCam Pro aktualisht kushton 149,99 dollarë për çdo njësi individuale të kamerës së sigurisë inteligjente për ambiente të jashtme. Ju mund ta porosisni tuajin online tani, direkt nga faqja zyrtare e blerjeve të Swann.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

HomeSportsSwann CoreCam Pro – Kamera inteligjente e sigurisë Wi-Fi 2K HD Spotlight...

Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film Chinese Film